Van zaterdag 9 december tot en met zondag 7 januari 2018 kunnen schaatsliefhebbers zich opnieuw uitleven op een heuse overdekte schaatspiste in de gezellige gemeente Kontich op het Gemeenteplein. De opbouw wordt eind november verwacht en dan kan je uiteraard wel niet meer parkeren op het plein.

Onder het motto ‘Kontich Schaatst’ worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kan je er genieten van een Bring a smile on ice – een mountainbike on ice – een speciale opening voor g-schaatsers – een discoavond – een speciale schaatsavond van laatavondshoppers van de winkel- en handelarenvereinging VANK – De inhuldiging van de sportkampioenen in de gemeente – ijsravotten voor de allerkleinsten en een speciale Haribo dag.

Een schaatsbeurt kost 3 euro en de huur van schaatsen 2 euro. Het dragen van handschoenen is verplicht. Kontich Schaatst is een initiatief van het gemeentebestuur en van het Autonoom Gemeentebedrijf. Radio Frekwent wenst Kontich schaatst alvast veel succes en plezier toe. Voor de openingsuren en speciale actiemomenten kan je terecht op de website van de gemeente Kontich.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand.