Rock@Edegem komt er weer aan op het einde van deze maand

EDEGEM Dit jaar zal Rock@Edegem de zomer op gang knallen in de gemeente Edegem. Rock @ Edegem is dit jaar cht de start van een topzomer ! Geen risico op examenstress meer, want dit gratis familiefestival vindt plaats op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli.

Zaterdag staat in het teken van de beste hits van de afgelopen decennia en Zondag geniet jong en oud van een fantastische affiche, kinderanimatie n een thematerras. Ze beginnen in Edegem op Zaterdag 30 juni 2018 om 20.00 uur met Studio Brussel Was het nu 80, 90 of 2000 ? Een onverwoestbaar concept ! Studio Brussel laat je opnieuw dansen en meezingen met de beste hits van de laatste decennia. Op Zondag 1 juli 2018 is er dan vanaf 14.00u. de start van de familiedag : met foods & drinks met onder meer heerlijke hamburgers, tapas en pannenkoeken. Dit jaar zijn de drankjes gegarandeerd fris dankzij een aangepaste tooginstallatie. De nieuwe partnerDe Hoogmiszorgt op het terras voor zelf gebrouwen speciaal-bieren en zomerse deuntjes. En dan het muziekprogramma dat erg mooi oogt met kinderanimatie en Kids on the Dancefloor, The Calicos, Chackie Jam, Atomic Spliff, The Skadilacs, Clement Peerens Explosition en Michael Schack.

Dit alles gaat door op het Gemeenteplein in Edegem op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli met gratis inkom. Alle info erover is terug te vinden op de website www.rockedegem.be .

Radio Zuidrand www.radiozuidrand.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.