Fiesta Europa Internationale Belevenismarkt in de gemeente Edegem

EDEGEM Voor het eerst strijkt FIESTA EUROPA neer in Edegem.

Marktkramers van over het hele continent zakken in juni af naar het Gemeenteplein in Edegem om streekproducten aan de man te brengen. Spaanse paella, Italiaanse hammen, Griekse olijven en tapenades, Nederlandse kaasjes of Oostenrijkse topkazen, lederwaren, handgemaakte juwelen, wolwaren uit Finland en nog zovl meer.

Naast tal van diverse kraampjes kan je op Fiesta Europa ook terecht voor een heerlijk Europees hapje en drankje. Als dit alles nog niet genoeg is zijn er dagelijks meerdere live-muzikanten die het beste van zichzelf geven op ons podium zegt men in de gemeente Edegem. Aan de jongsten onder ons is ook gedacht. De kleine spruiten kunnen namelijk terecht in het kinderdorp waar ze kunnen ravotten in springkastelen of in de speelzone. Kortom de vakantie begint dit jaar in Belgi en in Edegem. Deze Fiesta Europa Internationale Belevingsmarkt gaat door op vrijdag 22 juni tussen 13.00 en 22.00u., op zaterdag 23 juni tussen 10.00 en 21.00u. en op zondag 24 juni tussen 10.00 en 19.00u. en is gratis te bezoeken op het gemeenteplein in de gemeente Edegem.

Radio Zuidrand – www.zuidrand.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.