Vragen over het voet- en fietspad Mortselsesteenweg

Hove

Begin augustus begint de heraanleg van het fietspad aan de Mortselsesteenweg tussen de Jozef Lambrechtslei en de Wouwstraat.

binnenkort geschiedenis

Op de laatste gemeenteraad vroeg raadslid Diederik Vandendriessche namens de groen-linkse fractie Hove Beweegt of de opdracht van de Leliestraat zomaar kan worden uitgebreid naar de Mortselsesteenweg en welk subsidiedossier hiervoor wordt opgestart ?

Burgemeester Koen Volckaerts (N-VA) antwoordde “dat het Studiebureau via de normaalste procedure is gegaan. Er werd een voorstudie uitgevoerd. Het inschrijvingsbedrag bedraagt 138.435,81 euro (aannemer Van Gool). De juridische diensten hebben alles goed gevonden. Er is een subsidie binnengehaald van 90% voor de ganse Mortselsesteenweg. Het voetpad van de Mortsesesteenweg zal door de eigen diensten worden aangepakt. De busopstap komt op hetzelfde niveau van de bus.”

Incident gesloten.

Foto’s (c) Gazet van Hove