Fiets-en wandeltocht in de Boshoek

Hove, Boechout, Lier, Lint

zondag 23 september 2018

Het is ondertussen een jaartje geleden dat we het startschot hebben gegeven voor de uitbouw van de Grote Boshoek. Vandaag maken we met de fiets een toertje door de ganse Grote Boshoek en laten we je de vele mooie hoekjes en kantjes van het gebied zien. De streek herbergt een flinke populatie reen en ook een restpopulatie Hazelworm. Natuurpunt heeft in het gebied ook andere gebieden in beheer zoals de Babbelkroonbeek en plassen, Lachenenbos. Een uitgelezen kans om op een rustige manier samen met de fiets deze streek te verkennen, afgewisseld met enkele kleinere wandelingen.

Vertrek om 14.00u. aan de achteringang van het Uilenbos aan het boerderijtje, Boshoekstraat 99, Hove.

We fietsen ongeveer 22 km aan een rustig tempo. Terug rond 17.30u.

Meebrengen : je fiets in goede staat.

Organisatie : Natuurpunt Zuidrand.

Foto’s (c) Gazet van Hove.