Buurthuis in de gemeente Kontich zoekt vrijwilligers

Buurthuis Den Alf zoekt vrijwilligers om samen met de gasten creatief bezig te zijn rond een bepaald thema, zoals een sjaal breien, kerstkaarten ontwerpen en een bloemstuk maken. Van de vrijwilligers wordt verwacht dat zij de thema’s mee bedenken, voor het materiaal zorgen en de workshops begeleiden. De workshops vinden elke donderdag van 14.00 tot 16.00 uur plaats in het Buurthuis.

Het OCMW zorgt ervoor dat je verzekerd bent, je krijgt een kilometervergoeding, de terugbetaling van het gekochte materiaal en een bedankingsfeest. Heb je interesse of heb je nog vragen ? Neem contact op met Eva Pauwels, verantwoordelijke vrijwilligerswerking.
Tel. : 03 / 451.14.30 of vrijwilligerswerk@ocmwkontich.be

Radio Zuidrand FM 105.1 – www.radiozuidrand.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.