Mark De Cleene, “Hovenaar in hart en nieren” organiseert een ludieke, ontspannende muziekavond ten voordele van de ALS-Liga.

Op zaterdagavond 2 maart 2019 om 20.00 uur organiseer ik, in onze mooie Sint-Laurentiuskerk in Hove, een muziekavond ten voordele van de ALS-Liga. In het kader van mijn 50ste verjaardag verkies ik een activiteit voor het goede doel boven een party met verjaardagstaart.

Twee muziekgroepen zullen het beste van zichzelf geven om van deze avond een succes te maken. “HORN-RIVIVAL” is een bekend hoornkwartet dat op een ludieke wijze de toeschouwers weet te entertainen. De groep “KROESKONTROL” uit Mortsel zal met eigen werk en met bekende nummers en kleinkunst voor de nodige amusante afwisseling zorgen. De bedoeling is dat de aanwezigen op een fijne wijze genieten van een ontspannende avond waarbij “stilletjes zitten en luisteren” een moeilijke opdracht wordt. Je kan je volledig laten gaan ! Na de onderhoudende avond wordt een bodega voorzien in zaal ’t Prinsenhof waar ook een vleugje muziek zal weerklinken. Ook hiervan gaat de opbrengst naar de ALS-Liga. Hier doet je toegangskaart dienst als gratis drankbonnetje. Om van deze avond een succes te maken, reken ik op jullie allemaal !

Wil je kans maken op een van de twee gratis duo-tickets ? Beantwoord dan deze prijsvraag. Waarvoor staat het letterwoord ALS ? Stuur je antwoord naar joyce@mensenzijnmedia.be . De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Toegangsprijzen :

losse tickets : 14 euro – vanaf 5 tickets : 13 euro/ ticket – vanaf 10 tickets : 12 euro/ticket Bij afgifte van je ticket in de bodega krijg je een eerste drankje GRATIS. Info, reserveren & tickets : Mark De Cleene – mdc4you@telenet.be  – tel. 0475 / 91 77 72 – BE53 9731 7291 4153

Met fijne groeten en dank bij voorbaat

Mark De Cleene.

Foto’s (c) Gazet van Hove – coverfoto : Mark De Cleene.