Paul van Ostaijenkring wandelt in Uilenbos

Hove

Op zondag 19 mei om 14.30u. organiseert de Paul van Ostaijenkring een gegidste wandeling door het Uilenbos. Onder leiding van een natuurgids en ‘vergezeld’ door enkele gedichten van Paul van Ostaijen genieten de deelnemers van de Hovese natuur richting Lint. In taverne “De Vondeling” in Lint trakteren ze zichzelf op een lekkere pannenkoek en een drankje, om daarna naar het vertrekpunt terug te keren.

Paul van Ostaijen

Afspraak om 14.15u. aan de ingang van het Uilenbos aan de Lintsesteenweg. Inschrijven bij Jack Ooms (Hortensialei 21 Hove, tel. 03 / 455.90.00. , jackooms@yahoo.com) voor 12 mei. De leden van de kring mogen gratis deelnemen aan de wandeling, andere geïnteresseerden betalen te plaatse 2 euro per persoon.

Meer info over de werking van de Paul van Ostaijenkring kan je verkrijgen bij voorzitter Jack Ooms.

Jack Ooms

Foto’s (c) Gazet van Hove.