Mortsel

Zwitserland is wel even rijden om een mooie Kerst te beleven. “Klein-Zwitserland” echter is wel dicht bij jouw deur ! En laat het nu net daar zijn dat je op zondag 15 december alvast kunt proeven van die unieke Kerstsfeer.

Hoeve Dieseghem is een beetje de thuishaven van Natuurpunt Land van Reyen en van Natuurpunt kern Mortsel. Je bent er dan ook meer dan welkom op onze Eindejaars-Opendeurdag ! Naast een hapje en een drankje kan je er snuisteren in een selectie uit de Natuurpuntshop. Er zijn o.a. nestkasten te koop en ook onze Natuurpuntkalender 2020. Ben je niet alleen natuurliefhebber maar ook kunstliefhebber dan is de combinatie ervan te bewonderen in een tentoonstelling van schilderij en, etsen en textielkunst op de hoevezolder. Kunstenaars zijn An Van Lierde, Greet Taeymans en Ann Van Dyck. Een mooie winterse uitstap voor klein en groot !

Praktisch : opendeurdag Hoeve Dieseghem met tentoonstelling, cafetaria en Groene Winkel in Kerstsfeer. Zondag 15 december 2019 vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur.

Hoeve Dieseghem, Wouter Volcaertstraat 44 in Mortsel.

Info : griet.lambert@skynet.be of tel. 0476 / 866 334 .