Nieuwjaar betekent nieuwjaarsrecepties, ook van de politieke partijen en/of -fracties in onze gemeente

Alle partijleden of fans worden uitgenodigd voor een hapje en een drankje bij het beluisteren van enkele politieke toespraken van het partijbestuur die vertellen hoe goed ze voor de burgers werken en bij de oppositie hoe slecht het er aan toegaat en hoe goed zij het in de plaats wel zouden doen

bij N-VA Hove

Blijkbaar is deze traditie aan het afsterven want we registreerden nog maar één politieke nieuwjaarsreceptie 2020 in Hove.

Op vrijdag 17 januari organiseert N-VA Hove (de partij van de burgemeester) haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie om 19.30u. in het Dienstencentrum aan de René Verbeecklaan. Kamerlid en energie-expert Bert Wollants spreekt over het Vlaamse energiebeleid. Iedereen welkom.

Het kartel Fan van Hove (= CD&V, VLD, onafh.) organiseert dit jaar geen nieuwjaarsreceptie. Ze organiseren rond Pasen een paasraap.

De fractie PH7 , voluit “Positief Hove”,organiseert nooit een nieuwjaarsreceptie voor de Hovenaars. Ze houden hun feestjes intern voor de “ware vrienden”. Dit is niet zo erg positief, want zelf gaan de PH7-militanten en mandatarissen wel op verplaatsing bij de andere fracties om te klinken.

komt er nog een nieuwjaarsreceptie 2020 ?

Van het groen-linkse Hove Beweegt (Groen, SP.a, onafh.) is nog niet geweten wat ze dit jaar gaan doen ? Soms valt hun receptie – toegankelijk voor alle Hovenaars – pas in de maand februari. Hoop doet leven …

Foto’s (c) Gazet van Hove.