« Vorige
 
Volgende »

Recyclagepark Edegem – uitzonderlijk gesloten vanaf dinsdag 22 september

Vandaag heeft één van onze parkwachters positief getest voor COVID19. De veiligheidsvoorschriften vereisen dat ook de collega’s zich laten testen en in quarantaine gaan. Dit heeft onvermijdelijk een impact op onze werking en maakt dat we noodgedwongen het recyclagepark van Edegem moeten sluiten tot nader bericht.

Waar kunnen inwoners terecht ?

Inwoners van Edegem kunnen uiteraard terecht op de andere recyclageparken van regio zuid (klik hier door voor meer informatie over de verschillende locaties en bijhorende openingsuren).

Via deze nieuwspagina houden we inwoners op de hoogte van een mogelijke heropening van het recyclagepark.

Het belang van voorzorgsmaatregelen

We hechten enorm veel belang aan uw gezondheid en die van onze medewerkers. Daarom verwijzen we graag uitdrukkelijk naar onze richtlijnen bij een bezoek aan het recyclagepark op www.igean.be/parkregelscorona.

Je bezocht onlangs het recyclagepark van Edegem ? 

Heb je recent het recyclagepark van Edegem bezocht, dan kunnen we je meegeven dat jouw bezoek ingeschat wordt als ‘laag risico contact’.

Het bezoek vond niet alleen plaats in openlucht en was bovendien van ‘korte duur’. Daarnaast zorgen de nodige hygiëne- en afstandsmaatregelen ervoor dat onze parkwachters veilig met jou in contact kwamen…

Quarantaine of een corona-test zijn met andere woorden niet nodig, extra waakzaamheid is wel gewenst. Wil je meer weten, klik dan hier door naar de informatiepagina van Sciensano.

Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking !

www.igean.be .

Foto’s © Gazet van Hove.