wees creatief in coronatijden en doe mee !

Negende straattentoonstelling Mortselsesteenweg Hove – van 23 januari tot 6 februari 2021.

Zoals elke twee jaar zijn de buren van de Mortselsesteenweg druk in de weer met de voorbereidingen van de ondertussen gekende straattentoonstelling achter de verlichte ramen van de huizen. Door dit werkelijk unieke concept is de tentoonstelling met het bezoek vanop straat per definitie ‘coronaproof’ !
Achter Glas heeft nog wat plaatsen beschikbaar voor werken van creatieve kunstenaars die zich helemaal aangesproken voelen door het nieuwe thema ‘Inspirerend Vuur’. Heb je dat brandend verlangen om je werk te tonen ? Laat je inspireren door vuur en doe mee !
Omwille van corona konden de traditionele infoavonden niet georganiseerd worden. Daarom wordt de inschrijvingsdatum verlengd tot uiterlijk 21 november, of tot wanneer alle ramen bezet zijn. Wacht dus niet te lang ! Op onderstaande website vind je een leuke introductiefilm over het thema en alle inlichtingen om deel te nemen. Doen ! In de volgende infoHove besteden we meer aandacht aan het thema en het programma van de negende straattentoonstelling van Achter Glas.
Noteer alvast de datum van 23 januari in je agenda !
www.achterglas.be (ook op Facebook)

Foto’s (c) Gazet van Hove.