Nieuwe handelszaken in Hove

Vanaf de editie november 2020 worden de nieuwe Hovese handelszaken in infoHove voorgesteld. Een lijst van alle Hovese ondernemers vind je op de gemeentelijke website (bedrijvengids).

Valentino

Aan de Kapelstraat 27 opende Vicky De Block eind september haar praline- en chocoladewinkel, Valentino Hove. Vicky : “Ik was op zoek naar een gemeente in de buurt van Hemiksem waar ze nog geen chocolatier hebben. Terwijl er in de buurgemeenten overal wel minstens één is, trof ik er in Hove geen enkele aan. Toen ik op dit pand in de Kapelstraat viel, voelde ik meteen dat het goed zat. Ik vind Hove trouwens een leuke gemeente waar nog veel lokaal wordt gekocht. Valentino is een familiebedrijf, gevestigd in Schepdaal en opgericht in 1978. Zij werken met natuurlijke ingrediënten, waardoor de recepten puur en eenvoudig zijn, waardoor de smaak van de pralines volledig tot zijn recht komt !”

Bij Valentino kan je ook terecht voor leuke en verrassende geschenken voor het vieren van belangrijke levensmomenten met familie, vrienden en collega’s. Vicky : “Ik heb voor de start het volledige gamma aan pralines voorzien. Dat zijn tachtig verschillende smaken en samenstellingen. Ik moet nog ontdekken wat de klanten verkiezen. Daarnaast staan er in de winkel verschillende andere producten zoals koekjes, chocolade en marsepein. Iedere maand zal de winkel ook in een ander thema worden ingericht, bijvoorbeeld in de periodes van Halloween, Sinterklaas, Kerstmis, Valentijn en Pasen. Voor iedere gelegenheid zijn er leuke geschenkverpakkingen en manden beschikbaar, eventueel aangevuld met champagne of wijn.”

Valentino Chocolatier

pralines & geschenken

Kapelstraat,      27

2540        Hove

0479 / 04.94.95.

info@valentinohove.be – www.valentinochocolatier.be

di. – vrij : 10.00u. 18.00u.

zat. : 10.00u. – 17.00u.

www.hove.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.