zaterdag 24 april 2021 van 9.00u. – 15.00u. !

Wat houdt het in ?

We nodigen alle bewoners en verenigingen uit om samen met de buren een grote lenteschoonmaak te houden en de straat en onmiddellijke woonomgeving te poetsen.

We voorzien een leuke bloembak met bij-vriendelijke bloemetjes voor elk deelnemend gezin. Zo fleuren we samen onze propere straten op.

Doe mee en word een Mooimaker !

Hoe deelnemen ?

  • Nodig je buren, familie, vereniging of bedrijf uit voor een gezellig poetsmoment.
  • Schrijf je in via het passende e-formulier:
  • Haal je poetspakket (met uitleenknijpers, handschoenen en een zwerfvuil-vuilniszak) af aan het onthaal van de Technische dienst: Blauwesteenstraat 81a, Kontich in de week van 19 tot 23 april 2020.
  • Stuur leuke foto’s van je poetsactie op naar sluikstort@kontich.be. Wie weet verschijnen ze wel op onze communicatiekanalen!
  • Verzamel samen met je buren de zwerfvuilzakken op één locatie in de straat. Je kan ook op een andere locatie Mooimaken. Laat het ons zeker weten zodat onze collega’s Omgeving, Groendienst de zakken kunnen inzamelen ter verwerking.

Inmiddels kan je je ook als Mooimaker registreren en zelf een stukje straat of een gebied ‘claimen’. Dat kan makkelijk via deze link.


Wat krijg je in ruil ?

Je ontvangt je bloembak met bij- en vlindervriendelijke bloemetjes bij je thuis op 24 april of de in de week volgend op de Kontich Kuist actie! Wij nemen vooraf contact met je op om deze af te leveren bij jou thuis.