zondag 19 september 2021 : “Dag van de Landbouw”

Op zondag 19 september zet Streekvereniging Zuidrand samen met hoevewinkel Jamico de deuren open voor de Dag van de Landbouw. Kom langs tussen 13.00 en 18.00 uur en neem deel aan de talrijke activiteiten.

Zo kom je meer te weten over de geschiedenis van de landbouw in de Zuidrand en kan je kennismaken met tal van lekkers op de mini-streekproductenmarkt. Of wat dacht je van boerderijvertellingen (6+ en 8+) en een fietstocht langs de boeren van de Zuidrand ?

Heb je trouwens zelf nog een bijzonder landbouwverhaal, -foto of -werktuig ? Kom het dan zeker met ons delen !

Locatie : hoevewinkel Jamico, Adriaan Sanderslei 138 (bereikbaar via de Kleistraat) te Aartselaar. Toegang : gratis. Reserveer wel op voorhand (via www.dezuidrand.be) tickets voor de boerderijvertellingen.

Foto’s (c) Gazet van Hove.