Hove : Cafetaria sporthal Weyninckhove wordt uitgebouwd tot gezellige ontmoetingsruimte

Het cafétaria van de gemeentelijke sporthal aan de Paul van Ostaijenlaan is lange tijd gesloten geweest. Het Chinese visus heeft daar zeker iets mee te maken.

Maar er is terug licht aan het einde van de tunnel. Op het grote terras van de vroegere cafetaria hebben de nieuwe uitbaters Steven Van Braeckel en Tom Kinsabil, een mooie pop-up bar ‘Goose bar” opgericht. Deze zal terug verdwijnen van zodra de grote verbouwingswerken van de cafetaria afgerond zijn. De toog en de vloer worden volledig vernieuwd. Er komt ook een volledig nieuwe keuken.

In het nieuwe complex dat in het voorjaar van 2022, rond februari zal opengaan kan men kleine gerechten nuttigen, zoals een pannenkoek, wafels, croques, enz… Hiervoor werkt men samen met Hove Centraal als partner, met dezelfde kwaliteit maar in een lagere prijsklasse.

een speeltuin voor de kinderen

Ondertussen is het pand reeds open en kan men naast drank al kleine gerechten bestellen. Men zit er in een mooie groene parkomgeving met een speeltuin voor de kinderen en een nieuw skatepark voor de grotere kinderen.

Uw bezoek zeker waard !

Foto’s © Gazet van Hove.