Een duurzaam cadeau

De feestdagen komen dichterbij. Welke pakjes leggen we onder de kerstboom ? Wat dacht je van een duurzaam cadeau ? Iets tweedehands of, als je niet kan kiezen, een geschenkbon van ons. Je kan hem in onze winkels aankopen, hij is 1 jaar geldig en kan in onze 6 winkels gebruikt worden. Zo steun je ook meteen de sociale tewerkstelling en het lokale hergebruik. Dat is een cadeau voor iedereen !

Green Friday

Black Friday is dé dag van de koopjes. Maar hebben we al die dingen eigenlijk wel nodig ? Wij willen hier tegenin gaan met Green Friday op vrijdag 26 november. Graag sporen we je aan om die dag niets te kopen dat je niet echt nodig hebt. En heb je toch iets nodig, koop het dan liefst tweedehands. Zo verklein je je CO² voetafdruk. Als dank dat je die dag duurzaam winkelt, krijg je de punten van je aankopen dubbel op je klantenkaart !

Alle geefpunten weer open op zaterdag

We draaien eindelijk weer op volle toeren. Vanaf nu kan je weer van maandag tot zaterdag terecht in al onze geefpunten. Zoek in de kinderkamer naar speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt. Passen al je winterkleren nog ? Ligt er nog iets in de garage dat je al maanden moest komen brengen maar geen tijd voor had ? Wel, je kan nu weer overal terecht in het weekend dus geen excuus meer.

Extra textielophaling in Kontich

Wegens een fout bij Bpost werden onze textielflyers voor de ophaling in Kontich op 8 november niet verdeeld. Daarom hebben we een extra textielophaling gepland op maandag 20 december. Zet dus zeker al je herbruikbaar textiel, schoenen, knuffels, handdoeken, lakens, enz. buiten op de stoep voor 9.00u. Wij geven het graag een tweede leven.

Meubelhal op Vredebaan 90

Wist je dat de winkel op de Vredebaan 90 in Mortsel sinds vorige week een heuse meubelhal heeft ? Vanaf nu vind je er dus extra zetels, tafels en stoelen.

Agenda :

3 dec : Textielophaling Boechout
20 dec : Extra textielophaling Kontich
24 dec : Kerstavond : winkels sluiten om 17.00u.
25 dec : Kerstmis + winkels gesloten
31 dec : Oudejaarsavond : winkels sluiten om 17.00u.

Foto’s © Gazet van Hove.