zaterdag 14 mei van 10.00 tot 18.00 uur
Oxfam Wereldwinkel Boechout-Hove
Dr. T. Tutsstraat 32 in Boechout


Minstens één keer per jaar zet Oxfam Wereldwinkel fair trade nog extra in de verf. De Internationale Dag van de Fair Trade is zo één van die hoogdagen.
Fair trade is brandend actueel. Meer en meer mensen raken ervan overtuigd dat eerlijke handel nodig is. Het is dan ook de ideale manier om onrechtvaardigheid en armoede de wereld uit te helpen.
Op zaterdag 14 mei verwennen ze in de Wereldwinkel alle klanten met heerlijke proevertjes gemaakt van eerlijke producten. Maar dit jaar is er meer. De maand mei werd omgedoopt tot verwenmaand, ‘#Verwenmei’. Gedurende de ganse maand kan je deelnemen aan een wedstrijd en kans maken op een mooie prijs. Ook in het aanbod: een mooi assortiment verwenpakketten (ontbijtpakket voor Moederdag, een aperitiefpakket als cadeau,…). Zo kan je jezelf, je familie en vrienden blij maken, maar ook de Oxfam-partners in het Zuiden. Zij kunnen op die manier scholen bouwen, investeren in ecologische landbouwtechnieken, zich wapenen tegen de gevolgen van de klimaatopwarming, …

Foto’s (c) Gazet van Hove.