Het gemeentebestuur van Hove gaat over tot de procedure van aanwerving van volgende functies : afdelingshoofd Ruimte, stedenbouwkundig ambtenaar, hoofd technische uitvoeringsdiensten, ICT-medewerker en meewerkend ploegbaas.

logo Hove

Afdelingshoofd Ruimte

Niveau A1-A3, voltijdse statutaire functie, wervingsreserve 2 jaar. Je hebt de algemene leiding over de afdeling Ruimte. Als afdelingshoofd vertaal je jouw visie naar een voorstel van beleidsplanning en budget op vlak van openbare werken, milieu, ruimtelijke ordening, stedenbouw, huisvesting en patrimonium. Als lid van het M-team ondersteun je in deze hoedanigheid de coördinatie van de diensten bij de beleidsvoorbereiding, de beleidsuitvoering en de beleidsevaluatie. Je werkt nauw samen met de gemeentesecretaris en ondersteunt hem in zijn taken.

 

Stedenbouwkundig ambtenaar

Niveau A1-A3, halftijdse contractuele functie (contract onbepaalde duur), wervingsreserve 2 jaar. Je hebt de verantwoordelijkheid over de ruimtelijke ordening door onder andere het opvolgen van de opmaak en de uitvoering van ruimtelijke structuurplannen en ruimtelijke uitvoeringsplannen. Ook sta je in voor het afleveren van de stedenbouwkundige vergunningen en adviseer je het beleid inzake ruimtelijke ordening en het huisvestings- en woonbeleid.

 

Hoofd technische uitvoeringsdiensten

Niveau B4-B5, voltijdse contractuele functie (contract onbepaalde duur), wervingsreserve 2 jaar. Je hebt de leiding over de technische uitvoeringsdiensten en je staat aan het hoofd van het projectenbureau. Als coördinator sta je in voor de organisatie, de coördinatie, de planning, de vooruitgang en de resultaten van alle werkzaamheden binnen de cel technische diensten. Je vervult een belangrijke rol in de technische ondersteuning van de afdeling Ruimte. Een gedegen technische kennis en de kennis van de reglementering rond openbare werken wordt verwacht. Je werkt nauw samen met het afdelingshoofd Ruimte en ondersteunt hem in zijn taken.

burger werkt mee

ICT-medewerker

Niveau B1-B3, voltijdse contractuele functie (contract onbepaalde duur), wervingsreserve 2 jaar. Je staat in voor alle werkzaamheden in verband met ICT, met inbegrip van de beleidsadviserende taken en de zorg dat de beleidsbeslissingen op het gebied van ICT uitgevoerd worden. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle ICT-middelen. Je werkt nauw samen met alle diensten en ondersteunt de gemeentesecretaris in zijn taken.

 

 

Meewerkend ploegbaas groen

Niveau D4-D5, voltijdse statutaire functie, wervingsreserve 2 jaar. Je coördineert de werkzaamheden binnen de dienst groen en de gemeentelijke begraafplaats. Je levert de technische expertise die noodzakelijk is om de doelstellingen van de dienst te realiseren. Je werkt nauw samen met het hoofd technische uitvoeringsdiensten en ondersteunt hem in zijn taken.

burger werkt mee

Aanbod

Werken in een groene omgeving, gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques 7 EUR, terugbetaling kosten voor woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, fietsvergoeding, gunstige vakantieregeling. Diensten bij een overheid komen in aanmerking voor de opbouw van geldelijke anciënniteit, beroepservaring in de privésector of als zelfstandige die rechtstreeks relevant is voor de uitoefening van de functie kan in aanmerking worden genomen (mits voorlegging van de nodige bewijsstukken).

Gemeentehuis Lente

 

Solliciteren

Kandidaturen moeten ingediend worden met CV en kopie van het diploma en dit uiterlijk op dinsdag 10 november 2015 per brief aan het gemeentebestuur Hove, personeelsdienst, Geelhandlaan 1 te 2540 Hove of via e-mail : kandidaturen@hove.be . Het functieprofiel en de aanwervingsvoorwaarden kan je inkijken op www.hove.be of op eenvoudig verzoek opvragen bij de personeelsdienst via email :

kandidaturen@hove.be . De selectieproeven zullen plaatsvinden tijdens de maanden december 2015 en januari 2016. Verdere inlichtingen : Martine Cuyvers, tel. 03 / 460 33 35. – www.hove.be .

 

Foto’s (c) Reporters.