HOVE 

Gisteren zaterdag was er in de gemeente Hove de Bone 4 kids day. Die begon al vrij vroeg met een cycling tour en gezinsfietstocht met vertrek in de voormiddag en aankomst rond de middag in de Regina Pacisschool aan de Boechoutsesteenweg.

Ook s’avonds waren er heel wat ploegen en toeschouwers afgezakt voor de koers op rollen en uiteraard kon zo iedereen zijn steentje bijdragen voor het goede doel en Bone 4 kids. De 3e grote prijs van Hove op rollen, ereprijs Periodiekske/Passant en ereprijs Alpha Motorhomes kon terugblikken op veel ploegen en een 200 tal toeschouwers en sportievelingen. De wedstrijd bij de mannen werd gewonnen door LAS BE met Wim Vermeiren en Wim Snels voor Keukens Van Lommel en The Hairy Bikers. Bij de dames waren de bloemen, bijhorende bekers en de vele prijzen voor Des Manouvelles met ex sportfunctionaris in Hove Annelies Dom en Kaat Van Der Meulen voor Chasse Patat en Ladies Keukens Van Lommel.

De prijzen werden overhandigd door duivel doet al inrichter Freddy Smet en de sportschepen van de gemeente Hove Guy Wollants die onze locale radio Frekwent nadien heel even te woord wilde staan.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (c) Reporters