Schatten op zolder

Ook dit jaar organiseren we weer de Dag van de Kringwinkel. Dag van de Kringwinkel is hét moment voor alle Kringwinkels om hun sociale tewerkstelling in de verf te zetten. Want wij verkopen niet alleen tweedehandsspulletjes, maar bieden ook kansen en werkervaring aan mensen die ze ergens anders niet krijgen.

Voor deze editie halen we onze spreekwoordelijke zolder leeg en zullen er heel wat schatten te koop aangeboden worden ! De 6 winkels toveren die dag hun winkel om tot een walhalla voor schattenzoekers ! Zoals alle andere edities kan je er dit jaar ook weer brocante & retro vinden maar ook nog zoveel meer ! Het wordt zeker en vast de moeite om die dag eens langs te komen ! Wie op zoek is naar een uniek stuk voor in zijn interieur en van snuisteren houdt kan dus terecht bij Opnieuw & Co op zaterdag 15 oktober tussen 10u-18u.

Stripverhalen & LP’s

Onze winkel op Vredebaan 90 in Mortsel is wat kleiner dan de andere winkels. Daar worden vooral extra veel stripverhalen, merchandise en LP’s verkocht. Dus voor alle boekenwurmen (stripwurmen ??) en muziekliefhebbers een must.

Opnieuw & Co vzw is een kringloopwinkel die herbruikbare goederen opnieuw in omloop brengt aan zachte prijzen. De vzw werd in 1995 in Lier opgericht en groeide ondertussen uit tot een grote organisatie met meer dan 500 werknemers en 6 winkels. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar creëert ook kansen voor tewerkstelling voor kortgeschoolden en langdurig werklozen.

Opnieuw & Co vzw, Vredebaan 76 in 2640 Mortsel – tel. 03 / 488.38.83.

Foto’s (c) Gazet van Hove.