Gemeente Hove

Zitting van maandag 17 oktober 2022

In Raadzaal OCMW, Esdoorn 4A – 2540 Hove

raadszaal Gemeentehuis Hove

Het college van burgemeester en schepenen keurt de notulen van de vorige zitting goed.

Het college van burgemeester en schepenen levert een voorwaardelijke omgevingsvergunning af voor plaatsen van een dakkapel.

Het college van burgemeester en schepenen levert een voorwaardelijke omgevingsvergunning af voor verbouwen van de woning.

Het college van burgemeester tekent in op de aanbesteding van de Vlaamse Overheid voor de aankoop van ITEM.

De opdracht “Huren huisvuilcontainers Lokaal bestuur en AGB Hove 2022 (-2025) – Verlenging 1 (Huren huisvuilcontainers Lokaal bestuur en AGB Hove 2023)” wordt gegund aan dezelfde leverancier.

Aankoop Belastingspakket – CS-belastingen

Het college van burgemeester en schepenen keurt de bestelbons goed.

Het college van burgemeester en schepenen gaat akkoord met de aanvraag voor een gesubsidieerd Lokaal Loket Kinderopvang en de samenwerking met Opvang Vlaanderen in ruil voor het subsidiebedrag van momenteel 1529,75 euro.

Het college van burgemeester en schepenen gaat akkoord met de organisatie van een speelstraat in de Beekhoekstraat op zondag 20 november 2022.

De aanstelling van een stagiaire voor de buitenschoolse kinderopvang werd goedgekeurd.

De uitbreiding van het aantal uren poetsdienst (dienstencheques) binnen de cel welzijn – zorg en gezondheid, binnen het personeelsorganogram werd goedgekeurd. De aanpassing werd opgenomen in het personeelsorganogram van het lokaal bestuur (gemeente – OCMW).

De verdere invulling van het personeelsorganogram door de aanstelling van een voltijdse gemeenschapswacht-vaststeller C1-C3, na het doorlopen van een selectieprocedure, werd goedgekeurd.

Het college van burgemeester en schepenen neemt kennis van de besluiten algemeen directeur op het vlak van personeelsaangelegenheden in het kader van het dagelijks personeelsbeheer tijdens de maand augustus 2022.

Het college van burgemeester en schepenen neemt kennis van de besluiten algemeen directeur op het vlak van personeelsaangelegenheden in het kader van het dagelijks personeelsbeheer tijdens de maand september 2022.

Het college van burgemeester en schepenen geeft toelating voor het plaatsen van een grafzerk.

Het college van burgemeester en schepenen blijft beroep doen op de juridische dienstverlening van Igean inzake milieu.

Het college van burgemeester en schepenen neemt kennis van een personeelsdossier.

Gemeentehuis Hove

Foto’s © Gazet van Hove.