De nieuwe cultuurbrochure is er! Er is opnieuw een divers programma met theater, muziek, comedy, tentoonstellingen, lezingen en films. Je vindt de digitale versie van de cultuurbrochure op onze website via www.boechout.be/vooruit. Daar kan je vanaf maandag 16 januari om 18 uur ook je tickets kopen. 

Programma

Zowel bekend als onbekend talent passeert de revue. Niemand minder dan Ronny Mosuse treedt op met zijn Solotour 23-24. Nog zo’n topper is School is Cool die hun nieuwe album Things that don’t go right tot leven wekken. Tijs Vanneste & De Pelikanen, Jean Blaute en Henk Rijckaert zijn ook van de partij. Voor lokaal talent kijken we naar Open op Zondag, het muzikale project van Jelle Vinck en Tom Tritsmans. Een gedeelde liefde voor funk, soul en seventies pop bracht deze twee samen.

Theater en klassieke muziek

Ook wie geniet van theater, blijft niet op z’n honger zitten. Johan Petit en Herwig Ilegems van MartHA!tentatief komen langs met hun voorstelling Hoe te leven ?, waarin ze een handleiding voor het leven brengen. En met Vremds Koppel brengen rasacteurs Katrien De Becker en Johan De Paepe herkenbare, hilarische situaties.

Daarnaast brengt Boechout Klassiek heel wat moois. Niemand minder dan de bekende sopraan Emma Posman komt naar de Protestantse kerk : een toptalent dat al in operahuizen wereldwijd te zien was. En Boechoutenaar Floris De Rycker brengt met La Compagnia del Corpo Nero werk van Wilhelm Friedemann Bach.

Kindervoorstellingen

Voor de kleuters hebben Mich en Raf Walschaerts een nieuwe versie van Akke Akke Tuut gemaakt, een van hun eerste cabaretvoorstellingen. Thomas Van Caeneghem en Lander Severins brengen de voorstelling op het podium. Voor kinderen vanaf 10 jaar schreven Tom Schoonooghe en Brenda Froyen Pssst…, waarin ze het thema psychische problemen uit de taboesfeer halen. Een mooie voorstelling over alles wat we erover weten én wat we er net niet over weten.

foto’s (c) Gazet van Hove.