HOVE

Op de laatste vergadering stonden er welgeteld drie punten op de agenda : het overzicht van de notulen van vorige zitting (31/01/23), een overzicht van de klachten en meldingen 2022 en de dringende vragen van de raadsleden.

Wat het eerste punt betreft kunnen we kort zijn : de voorzitter las het punt voor en iedereen ging akkoord, het tweede punt werd uitgebreider besproken op de achterliggende gemeenteraad en tot slot als derde punt waren er geen dringende vragen van de raadsleden. De zitting was binnen de drie minuten afgelopen, de tijd die de voorzitter nodig had om de titel van elk punt af te lezen en te kijken of iedereen mee was.

Dit was voor raadslid Katia Devriendt (pH7) van het goede teveel en ze merkte op : “dit is een zeer korte agenda. Waarom heeft men geen onderwerp onder de aandacht gebracht ?

Schepen Els Pauwels (Fan van Hove) antwoordde : “in de vorige OCMW-raden hebben we steeds een toelichting gegeven. Het is soms moeilijk om iets nieuws te brengen. Als er onduidelijkheden zijn, gelieve dit dan te melden. Er zijn geen grote vernieuwingen. In de volgende raad gaan we iets zeggen over het Lokaal Opvang Initiatief (LOI)”.

Incident gesloten.

het LOI van Hove

Foto’s (c) Gazet van Hove.