Heb je een vlotte pen en kan je mensen warm maken voor een bezoekje aan een verrassende streek ? Dan ben jij de juiste persoon om het team van Streekvereniging Zuidrand te versterken.

Medewerker Toerisme – Recreatie – Communicatie

Deeltijds (80%) – m/v/x – contractueel onbepaalde duur – schaal B1-B3

Streekvereniging Zuidrand (Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel)

Wat staat je te wachten in deze uitdagende job ?

Als medewerker toerisme, recreatie en communicatie vorm je het operationele aanspreekpunt voor de toeristische en recreatieve activiteiten en de toeristische partners uit de streek. Tevens verzorg je de communicatie voor het geheel van de werking van de Streekvereniging Zuidrand. De functie omvat een brede waaier aan taken :

  • Een aanspreekpunt zijn voor toeristisch-recreatieve actoren in het brede werkveld, hen samenbrengen en nieuwe producten en activiteiten ontwikkelen. Het beleidsplan toerisme Zuidrand 2021-2026 is hierbij je leidraad.
  • Je staat in de voor de communicatie voor toerisme en voor de Streekvereniging in het algemeen. Je bent handig met social media, onderhoudt de website, maakt promotiemateriaal,… Als communicatieverantwoordelijke zorg je voor kruisbestuiving tussen de deeldomeinen van Streekvereniging Zuidrand.

Jouw profiel

  • Je bezit een diploma hoger onderwijs communicatie, marketing of toerisme of een diploma dat daarmee gelijkgesteld is. Je kan aantoonbare ervaring voorleggen.
  • Je kan zelfstandig en projectmatig werken.
  • Je kan enthousiasmeren en een visie overbrengen.
  • Je bent communicatief onderlegd.
  • Pluspunten: ervaring binnen toerisme, lokale economie, erfgoed of cultuur
  • Je bent bereid tot occasioneel avond- en weekendwerk.

Ons aanbod

  • Een enthousiast team
  • De kans om met lokale besturen, organisaties en vrijwilligers in contact te komen en te wegen op de werking van de gehele organisatie.  
  • Huisvesting in het gemeentehuis van Kontich, met verplaatsingen in de hele Zuidrand-regio
  • Contract onbepaalde duur met bruto aanvangswedde vanaf € 2 306,55 (weddeschaal B1-3, € 2 759,86 met 5 jaar relevante ervaring).
  • Maaltijdcheques, fietsvergoeding, tweede pensioenpijler, aansluiting sociale dienst en hospitalisatieverzekering.

Waar wacht je nog op ?

Je bezorgt bij interesse jouw cv, motivatiebrief en een kopie van jouw diploma uiterlijk op 28 augustus 2023 via mail naar info@dezuidrand.be met de vermelding van de functie waarvoor u solliciteert.

Indien er meer dan 10 kandidaten zijn die een volledige kandidatuur indienen én aan de gevraagde voorwaarden voldoen, zal er een preselectie worden gehouden op basis van cv, diploma(’s) en motivatiebrief.

De geselecteerde kandidaten krijgen een schriftelijke opdracht en worden vervolgens uitgenodigd voor een gesprek met de jury. Om te slagen moet de kandidaat 60% van de punten behalen op elk onderdeel van de proeven. De schriftelijke opdracht en het gesprek staan gepland in de week van 4 september 2023.

Indien je de meest geschikte kandidaat bent, zullen we je vragen om een uittreksel uit het strafregister (model 1) voor te leggen dat niet ouder mag zijn dan drie maanden op het moment van indiening. De indiensttreding gebeurt zo snel mogelijk na aanwerving.

Meer informatie kan u op eenvoudig verzoek bij Wannes De Laender verkrijgen via 0483 56 01 68.

Bekijk hier de hele vacature op de website van de Zuidrand .

Foto’s (c) Gazet van Hove.