In de maand augustus worden er verschillende werken op de openbare weg uitgevoerd. 

  1. Van 31 juli tot en met 4 augustus is de Heuvelstraat (stuk tussen de spoorweg en de Molenlei + stukje ter hoogte van de Smalleweg) afgesloten door werken voor de fietszone. De Spoorweglei blijft bereikbaar via de Frans Segersstraat. Ter plaatse wordt een omleiding voorzien.
  2. Op 7 en 8 augustus is er hinder in de Heuvelstraat (stuk tussen de spoorweg en de Molenlei) door werken van Fiberklaar. Het verkeer kan langs beide kanten door, maar er geldt wel een parkeerverbod.
  3. Op 9 en 10 augustus is de Heuvelstraat (stuk tussen Molenlei en Lange Kroonstraat) afgesloten door werken van Fiberklaar. Ter plaatse wordt een omleiding voorzien.
  4. Van 1 tot en met 8 augustus is de Welvaartstraat ter hoogte van huisnummer 8 overdag afgesloten door werken.
  5. Van 10 tot en met 14 augustus is de Van Colenstraat afgesloten door werken van Fiberklaar.
  6. Op 17 en 18 augustus is er hinder op de Provinciesteenweg (stuk tussen Oude Steenweg en P+R Capenberg) door werken aan de wegmarkeringen. Het verkeer kan in beide richtingen door. In de nacht van 21 op 22 augustus zal de Provinciesteenweg op dit stuk afgesloten zijn. Ter plaatse wordt een omleiding voorzien.
  7. Van 14 tot en met 31 augustus is er hinder op de Hovesesteenweg door werken van Fiberklaar. Het verkeer kan in beide richtingen door. Er wordt met mobiele verkeerslichten gewerkt.
  8. Van 21 tot en met 24 augustus is de Boshoek ter hoogte van huisnummer 8 afgesloten door werken. Ter plaatse wordt een omleiding voorzien.

Hieronder vind je een plannetje van alle werken. Klik op het plan om het te vergroten.

Wegenwerken augustus 2023 - plan

foto’s (c) Gazet van Hove.