MILIEU EN DUURZAAMHEID

Profiteer mee van de samen-aankoop voor zonnepanelen en thuisbatterijen.
We hebben goed nieuws voor iedereen die overweegt om zonnepanelen te installeren : de laatste maanden is de prijs fors gedaald.
Sinds het wegvallen van de subsidies en de lagere energieprijzen is de zonnepanelenmarkt een stuk stabieler geworden. Kortom, het kost je nu minder om die panelen op je dak te krijgen.
En het wordt nog beter : ook de prijzen van thuisbatterijen hebben een flinke duik genomen. Door het toevoegen van een thuisbatterij aan je systeem kan je nog meer voordeel halen uit de energie opgewekt door je zonnepanelen. Het maakt het mogelijk om energie op te slaan voor momenten wanneer de zon niet schijnt.
Schrijf je nu in voor onze Zonnewerf en ontvang een persoonlijk voorstel. Onze langdurige samen-aankoop mét begeleiding voor zonnepanelen en thuisbatterijen geeft je gratis, onafhankelijk én persoonlijk advies. Zo weet je precies wat de investering je gaat kosten en wat de verwachte
terugverdientijd is.


Kom op 4 juni naar de informatiebijeenkomst
Zonnepanelen kunnen ingewikkeld lijken met termen als injectie, autoconsumptie, digitale meters, capaciteitstarieven en piekvermogen. Daarom staan wij klaar om al je vragen te beantwoorden en je door het proces te leiden. Kom naar onze informatiebijeenkomst in zaal Da Capo aan de Lintsesteenweg 1A in Hove op 4 juni om 20.00 uur. Aanmelden kan eenvoudig via www.klimaatwerf.be .


Hoeveel kost het ?
Het advies en de offerte die je via Zonnewerf ontvangt zijn volledig gratis. De installatie betaal je uiteraard zelf. Voor bepaalde inkomensgroepen is er een mogelijkheid om aanspraak te maken op extra financiële tegemoetkomingen bij de aanschaf van zonnepanelen. Meer info over de voorwaarden vind je op onderstaande website.

Jos Coveliersstraat Hove

Graag vandaag nog van start ?
Ga naar www.klimaatwerf.be/zonnewerf en schrijf je in. Grijp deze kans om te investeren in je toekomst en draag bij aan een duurzamere wereld.

www.klimaatwerf.be/zonnewerf .

foto’s (c) Gazet van Hove .