Hove

De groen-linkse formatie Hove Beweegt (= Vooruit, Groen en onafhankelijken) organiseert in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen op dinsdag 10 september e.k. om 20.00u. in zaal “Da Capo”, Lintsesteenweg 1a in Hove, een info-avond met plaatselijke ondernemers.

De zelfstandige ondernemers uit Hove kunnen kennis maken met de standpunten rond ‘ondernemen in Hove’ van deze groen-linkse politieke formatie.

Nadien is er nog een netwerkmoment, dat zeker niet droog zal verlopen …

Vrije toegang voor alle geïnteresseerden.

welke drank wordt geschonken ? Hovese of Cubaanse rum ?

Standpunten van Hove Beweegt over ondernemers :

“Samen met ondernemers voor een solidair dorp

We streven naar een nauwe samenwerking tussen ondernemers en de gemeente, waarbij we elkaars krachten bundelen voor een bloeiende lokale economie en een leefbare gemeenschap.

Hove Beweegt biedt ondersteuning aan ondernemers door het organiseren en faciliteren van ontmoetingsplatforms. Deze bieden de gelegenheid voor ondernemers om ideeën uit te wisselen, samen te werken en gezamenlijke uitdagingen aan te pakken. Wij beschouwen ondernemers als strategische partners op verschillende domeinen, zoals toegankelijkheid, vergroening en vrije tijd. Door samen te werken met ondernemers kunnen we innovatieve oplossingen vinden voor gemeenschappelijke vraagstukken en gezamenlijk streven naar een betere leefomgeving voor alle inwoners.”

Bron © www.hovebeweegt.be .

welke plannen steken hier allemaal achter ???
voor de ondernemers ??? of voor de gemeentebelastingen ???

Foto’s © Gazet van Hove .