Het Gemeentebestuur huldigde een aantal verdienstelijke burgers met een receptie.

  • Bij het Rode Kruis waren dit de bloedgevers met 10 bloedgiften: Marleentje De Clerck, Lore Hoefkens, An Michiels, Ken Dewitte, Ilse Van Meerbergen, Godelieve Verstringe, Wim Daems, Geert Bellens en Mark De Cleene. Met 25 bloedgiften: Nicole Leyssens en Redha Bouzidi . Met 100 bloedgiften: Hugo Ceulemans.
  • Onthaalouders met meer dan 25 jaar dienst : Myriam De Laet, Greet Hoogstoel en Lieve De Peuter.
  • Textiele kunst: Ella De Vos.
    Voor het vierde jaar op rij initieert de TextielAcademie van het Textielmuseum in 2011 het European Textile Trainees (ETT) project. Acht talentvolle studenten van zes Europese opleidingen volgen het traineeprogramma in Nederland en Italië. De Europese opleidingen selecteren master- en (vergevorderde) bachelorstudenten om deel te nemen. Bij dit uitwisselingsprogramma is werken en leren in verschillende textielsectoren uitgangspunt. Kennisuitwisseling en het experimenteren en toepassen van materialen en productietechnieken staan hierbij centraal. Daarnaast wordt van de trainees verwacht dat zij binnen de geboden mogelijkheden gaan werken aan (eigen) designprojecten. Het programma bestaat uit twee werkperioden. De eerste werkperiode in Nederland (Tilburg), de tweede in Italië (Como). Bij de derde editie, in 2010, was de Hovese Ella De Vos één van de 8 geselecteerden.
  • Personeelsmanager van het jaar: Peter Camps. Voka – Kamer van koophandel Kempen. Een jury van professionals uit de personeelszakenwereld oordeelde dat de manager bij Leaf Belgium ­Production in Turnhout het best scoorde. Peter Camps, een Mechelaar die naar Hove verhuisde en in de Kempen werkt, ontving een opleidingscheque bij het bedrijf SD-Worx. Leaf Belgium is vooral bekend van de snoepmerken King, Sportlife and Läkerol.