Op de vandaag verlaten grote villa met bijhorende grote tuin komt er binnenkort een taverne. Het domein is eigendom van de Antwerpse familie De Jaeck, stichters van Lusterie Massive met verschillende vestigingen in onze regio (Mortsel, Kontich, Wommelgem). Tot voor kort woonde basketballegende Willy Steveniers met zijn gezin in deze villa. Na openbaar onderzoek werd toestemming gegeven om het pand te verbouwen. De familie blijft ook volle eigenaar van de zaak en het hele domein.

Op advies van het Agentschap Wegen en Verkeer is de parking hertekend. In overleg met het gemeentebestuur van Hove wordt een deel van het park vrijgemaakt voor de realisatie van een fietsdoorsteek tussen de Mechelsesteenweg en de Kasteelstraat. Deze vormt een verbinding tussen de Edegemse Buizegemwijk en de fiets-o-strade langs de spoorlijn en het station van Hove.

De gemeente Hove zal instaan voor de volledige aanleg van het fietspad.

Zowel de fietsenberging als de afsluiting tussen het openbare fietspad en het parkgebied vallen ten laste van de familie De Jaeck. Deze staat ook in voor het onderhoud van het park. (aanplanten van nieuwe bomen, enz…).

In de Kasteelstraat gaat de NMBS-Holding een parking aanleggen voor 136 wagens en een grootse overdekte fietsenstalling voor 240 fietsen. Wanneer deze werken aanvatten is nog niet duidelijk. Ze werden al twee maal uitgesteld en de Spoorwegen kennende, kan dit nog een tijdje aanslepen.