Sint-Laurentiuskerk Hove (centrum), donderdag 14 maart 2013 – 20 u.

Sint Laurentiuskerk Hove

Als vierde kerkconcert, na een pianorecital, een strijkkwartet en een concert voor viool en piano, presenteren wij een Recital met Liesbeth Devos (sopraan) en Lucas Blondeel (piano)

Naast hun individuele optredens hebben beide artiesten ook een zeer lange gezamenlijke ervaring, zowel in binnen- als in buitenland.

Op donderdag 14 maart brengen zij in de Sint-Laurentiuskerk te Hove werken van

  • W.A. Mozart
  • Cl. Debussy
  • R. Hahn
  • A. De Boeck


Toegangskaarten
In overeenstemming met de inhoud van de omzendbrief van de minister, verantwoordelijk voor de erediensten, willen wij van de bestaande infrastructuur, naast haar initiële functie als ruimte voor vieringen en samenkomsten van gelovigen, een breder gebruik maken ten behoeve van de volledige lokale gemeenschap. In het perspectief van een polyvalent gebruik zijn eventuele aanpassingen wenselijk en hiervoor hebben wij uw hulp en steun nodig.

Toegangskaarten kunnen besteld worden aan € 15 per persoon  door storting op de bankrekening van de vzw Laurentius: BE95 7310 0740 9458 met vermelding van het gewenste aantal kaarten en “Kerkconcert 2013”. Deze kaarten zullen op de concertavond op naam van de besteller ter beschikking liggen aan de inkombalie.

Info
Voor meer informatie over het concert kunt U terecht bij
Jacques Thiers,  03 455 40 23 – Herman Janssens,  03 455 40 53 – Dirk Sauer 03 455 43 95  .