‘Met Belgerinkel naar de Winkel’, dat is dit jaar elke dag winnen ! Doe van zaterdag 26 april tot en met zaterdag 31 mei met de fiets of te voet boodschappen bij een handelaar in onze gemeente en je maakt elke dag kans op mooie prijzen.

Inwoners die zich voor hun boodschappen te voet of met de fiets verplaatsen dragen bij aan de leefbaarheid van Hove. Onze gemeente wordt hierdoor rustiger, veiliger en aangenamer om in te vertoeven.

belgerinkel naar de winkelWie van zaterdag 26 april tot zaterdag 31 mei bij een deelnemende handelaar met de fiets of te voet winkelt ontvangt dit jaar geen stempel op een spaarkaart maar een Belgerinkel-lot met een unieke code. Je registreert dit lot op www.belgerinkel.be en maakt zo kans op één van de dagelijkse nieuwe mooie prijzen, uitgereikt over heel Vlaanderen. Iedere rit naar een deelnemende handelaar is een nieuwe kans om een prijs te winnen.

Heb je tijdens de campagneperiode nog niks gewonnen? Niet getreurd : je maakt dan nog altijd kans op de unieke Achielle retro-fiets en een aantal andere mooie prijzen, exclusief voorbehouden voor deelnemers in onze gemeente.

De Hovese handelaars die in 2014 deelnemen zijn : Apotheek Antverpia, Apotheek Borms, Bakkerij ’t Bieke, Bloemenatelier, Brandtfood, Brood en Banket Waumans-Leemans, Hairequipe, Dagbladhandel Punt Komma, Drukkerij Ouderits, Elly, KBC Bank en Verzekering, Keurslager De Laet-Van Haver, LD Finance, Lingerie Jabeau, RMC, Tom Nollekens, TVW Verzekeringen en Venus Parfumerie en schoonheidsinstituut.

Daarnaast kan je ook aan de gemeentelijke loketten terecht en bij de gemeentelijke bibliotheek, BKO ‘De Mikado’ en Dienstencetrum ‘Ten Hove’.