Graag nodigen we iedereen uit voor een Praatcafé over Natuur(punt) in onze regio. In het prachtige historische kader van Hoeve Dieseghem in Mortsel stellen we jullie in een losse sfeer de werking van Natuurpunt Land van Reyen voor.

Natuurpunt

Onze afdeling staat voor heel wat boeiende uitdagingen : beschermen, verwerven en beheren van natuurgebieden (recent nog met het nieuwe project Lauwerijkbeekvallei), opvolgen van beleidsdossiers, organiseren van cursussen, begeleiden van wandelingen en allerlei andere leuke activiteiten,… Natuurpunt doet heel wat !

natuurpunt

Ook jij kan meehelpen concrete dingen te verwezenlijken voor de natuur in onze regio, ook al heb je maar enkele uurtjes tijd per jaar. Hoe jij dit mee kan aanpakken, leggen we graag uit op een boeiende praatnamiddag. Zo leer je ook meteen andere vrijwilligers en de nabije natuur beter kennen.

Natuurpunt Bert Andries

We verwelkomen je graag met een gratis drankje op zondag 15 maart om 14 uur in Hoeve Dieseghem, Wouter Volkaertstraat 44 te Mortsel. De cafetaria is doorlopend geopend van 14 tot 17uur. Iedereen welkom.

Programma :

– Film 20 jaar Natuurpunt Land van Reyen 1993-2013

– Korte voorstelling van onze werking en onze natuurgebieden

– Gelegenheid tot vragen en napraten in verschillende groepjes

20-jaar-natuurpunt-Land-van

Graag je aanwezigheid bevestigen bij Bert Andries, bert.andries@landvanreyen.eu. Kan je er niet bij zijn ? Bezorg ons dan je e-adres, zodat we je op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten en allerlei nieuwtjes.

 

Coverfoto : Hoeve Dieseghem Mortsel

Foto’s : (C) Reporters.