OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Gidsen van Boechout organiseren op 17, 18 en 19 april hun jaarlijkse Gidsenfeesten. Het hele weekend worden er voor jong en minder jong activiteiten georganiseerd op de Bunderkes in Boechout. Iedereen die graag zijn of haar danskunsten wil tonen maar nog te jong is voor de grote Big Bang Party is welkom op vrijdag 17 april van 18.00u. tot 20.30u. op de Kinderfuif. De inkom is gratis. Er is zowel een kinder- als een oudertoog. s’ Avonds spelen DJ Captive, DJ Gambler en Laston en Geo ten dans op de ‘legendarische’ Big Bang Party in de tent.

volksdans 3
het zal er wel wat wulpser aan toegaan …

Zaterdag organiseren de Gidsen ‘Boechout zingt en swingt’. Onder muzikale begeleiding van ‘De Clintons’ en met een gastoptreden van accordeonvereniging ‘De Notengalm’ worden alle aanwezigen uitgenodigd om klassiekers van vroeger en nu met volle borst mee te zingen.

P1030241

 

Op zondag is er dan de traditionele Familiedag. Tussen 12.00u. en 14.00u. serveren de Gidsen ‘ribbekes’ met brood en een fris slaatje. De hele namiddag zullen ook haring, hamburgers en frietjes te verkrijgen zijn. Afsluiten doen de Gidsen met een groot optreden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand