Zowel op zaterdag 27 juni als zondag 28 juni kan je genieten van opwindende bands en deejays, zomerse festivalsfeer en heerlijke drankjes en hapjes op Rock@Edegem. Ze zijn  er 100% klaar om van deze dubbel editie een absolute topper te maken met enkele ronkende namen.

Zaterdagavond verwelkomt Edegem niemand minder dan Regi. Bereid je maar al voor op een uniek en fantastisch feestje on stage. Als opwarmer voor Regi  staan het dynamisch dj-duo Fous Sont Les Garçons en rockband High Heels geprogrammeerd.  Zondag is het tijd voor de meer “traditionele” Rock@Edegem. Gekende ingrediënten : zon, drankjes, eten, animatie voor de kleinsten en vooral veel muziek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Op het programma ? Een erg divers allegaartje aan topartiesten :
Na het succes van vorig jaar wordt er ook dit jaar een programma voorzien voor de kleinsten. Niemand minder dan Roland, Sioen en Pieter-Jan De Smet komen als De Piepkes knotsgekke muzikale verhalen vertellen. Naast deze “hoofdact” zullen de kinderen zich geen moment vervelen met grime, springkastelen en een kinderdisco ! Verder op de dag : de eerste comeback show van de lokale Hip Hop helden van HUMb, de “pop-met-een-hoek-af” van Faces On TV en de oerdegelijke en aanstekelijke punkrock van F.O.D. en Flip Kowlier . Kowlier wordt opgevolgd door Adriaan Van den Hoof en zijn kompanen van Discobar Galaxie, die het beste uit hun platenkast meenemen en het hele plein zullen doen dansen.Dit alles gaat door op  zaterdag 27 juni van 20.00 tot 24.00 uur en zondag 28 juni van 13.30 tot 23.00 uur op het gemeenteplein van Edegem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Meer info vindt U bij Bart Struyf, bart.struyf@edegem.be, of www.rockedegem.be. Rock@Edegem is dringend op zoek naar medewerkers voor de toog, de jetonverkoop, het toezicht aan de ingang en de bedeling van een polsbandje aan de ingang. Help hen mee om van dit sympathieke festival een grandioos feest te maken – en ga tevreden naar huis met een Rock@Edegem t-shirt, Coca-Cola petje en eeuwige dankbaarheid. Je krijgt ook gratis eet- en drankbonnetjes. Heb je interesse ? Surf dan naar www.rock@edegem.be .

 

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand

Foto’s (C) Gazet van Hove.