Doelpuntenfestival het voorbije weekend bij de drie seniorploegen van Hove Sport.

De dames spanden de kroon met een 13 – 0 zege thuis tegen K. Immer Voort FC Voortkapel en staan bovenaan de rangschikking.

P1030662

De reserven wonnen met een forfaitscore op Jong Antwerpen Sport (0 – 5) en staan ook  aan de leiding in de rangschikking en de eerste ploeg die vorige week de derby tegen VC Mortsel niet kon winnen knoopt terug aan bij de overwinning en won met 1-4 in Wilrijk bij Brothers United. De Brothers konden, door een eerder trage opbouw bij Hove, aanvankelijk vrij goed mee tot wanneer Enzo De Clippeleir in de 21ste minuut zijn kans ging en er met een gelukje 0 – 1 van maakte. Drie minuten later trapte Jonas Van Heester een vrijschop via de muur in de rechterhoek en de ruststand 0-2 was een feit. Na de appelsientjes ongeveer hetzelfde spelbeeld en de thuisploeg deed mee, vooral te danken aan het toch af en toe wat nonchalante weerwerk van Hove. In de 55ste minuut zette Kurt Colman dan de 0 – 3 op het afwezige bord want dat staat hier enkel op het 1e terrein. En Hove moest aantreden op het 3e terrein en dan nog zonder grensrechter. In de 61ste minuut kreeg Jordan Matje vrije baan en liet hij de thuisgoalie kansloos (0 – 4). Brothers United lukte nadien nog de eerredder met een lichte strafschop. Eindstand 1-4 voor Hove Sport. En zo klimmen de manschappen van trainer Robert Van Peer opnieuw naar de 3e plaatse in de rangschikking.