Hove

Het gemeentebestuur van Hove gaat over tot de aanwerving van een deskundige Vrije Tijd (domein Jeugd), niveau B1-B3, voltijdse contractuele functie (vervangingscontract van ongeveer 10 maanden), startdatum : 15 mei 2017

Je maakt als deskundige deel uit van de cel Vrije Tijd. Deze omvat de domeinen bibliotheek, jeugd, sport en cultuur. Je bent dus als deskundige mee verantwoordelijk voor alle acties en activiteiten op dit vlak maar mét nadruk op alles wat zich op het domein van de jeugd afspeelt. Je taken zullen betrekking hebben op de voorbereiding van de lange termijn plannen m.b.t. vrije tijd, het opmaken en opvolgen van het jaarprogramma en het organiseren en opvolgen van activiteiten. Je bent nauw betrokken bij de werking van het AGB (Autonoom Gemeentebedrijf) en het JOC (jeugdontmoetingscentrum). Zoals aangehaald ligt de nadruk van je taak op het jongerenbeleid, het beleidsplan en de daaraan verbonden actieplannen. Je stuurt en begeleidt de JOC-werker in zijn dagelijkse werking. Meer algemeen sta je mee in voor de communicatie met klanten en burgers, het uitvoeren van administratieve taken en het controleren van de kwantiteit én de kwaliteit van de geleverde diensten.

speeltuigen 

Profiel

Houder zijn van ofwel een bachelordiploma ofwel van een diploma van het Hoger Onderwijs van het Korte Type (HOKT) of een diploma hoger onderwijs van één cyclus (HOC1) of gelijkwaardig; in het bezit van een rijbewijs B.

speelplein 1 

Ons aanbod

werken in een rustige groene omgeving

gratis hospitalisatieverzekering

maaltijdcheques 7 EUR

terugbetaling kosten voor woon-werkverkeer met het openbaar vervoer

fietsvergoeding

gunstige vakantieregeling

diensten bij een overheid komen in aanmerking voor de opbouw van geldelijke anciënniteit, beroepservaring in de privésector of als zelfstandige die rechtstreeks relevant is voor de uitoefening van de functie kan in aanmerking worden genomen (mits voorlegging van de nodige bewijsstukken).

Proper Hove

Kandidaturen dienen ingediend te worden met CV en kopie diploma en dit uiterlijk tot maandag 10 april 2017 :

  • – per brief : gemeentebestuur Hove – t.a.v. de personeelsdienst, Geelhandlaan 1 te 2540 Hove
  • – via mail : kandidaturen@hove.be

Meer info : Martine Cuyvers, coördinator personeelsadministratie en secretariaat, tel. 03 / 460 33 35 of e-mail : martine.cuyvers@hove.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.