Lokale radio Frekwent maakt vandaag alles klaar in de studio om de luisteraars een feestelijke kerstavond en kerstdag te bezorgen. Luister vanavond en morgen naar de radio voor de zuidrand en win mooie prijzen.
Vanavond tussen 20.00u. en 2.00u. vannacht gaan wij met zijn allen kerstmis vieren in onze studio. Vier dus mee met Werner, Chris, Kurt, Peter, Fred, Bert, Steven en Igor. We geven mooie prijzen weg als inkomtickets voor Circus Barones of het Wintercircus in Antwerpen en heel wat flessen schuimwijn.

We krijgen ook vanavond het bezoek in onze studio van burgemeester Koen Volckaerts en cultuurschepen in de gemeente, Hove Gerda Lambrecht. Nog niet uit gefeest vanavond ? Dan presenteren we morgen op kerstdag tussen 12.00 en 16.00u. de Winterse 50 op je radio. Want alleen met Frekwent zijn het pas echt prettige feestdagen. Luister mee via 105.1 FM in de zuidrand van Anwerpen of wereldwijd via www.frekwent.be.

Radio Frekwent wenst al onze luisteraars nu al prettige kerstdagen en veel luisterplezier bij de radio voor de zuidrand van Antwerpen.

Radio Frekwent FM 105.1 – de vrije radio van de Antwerpse Zuidrand.

Foto’s (c) Gazet van Hove.