Het is vandaag de laatste dag dat de radio voor de zuidrand van Antwerpen terug te vinden is op haar vertrouwde FM frekwentie via 105.1 FM. Terwijl vannacht iedereen elkaar een gelukkig nieuwjaar wenst, zal onze radio zijn uitzendingen staken. Dus als je morgen na een avondje stappen of feestvieren de radio opzet zal er op 105.1 FM niets meer te horen zijn. Toch willen we graag nogmaals ons alternatief voorstellen. Surf naar onze website www.frekwent.be en druk op “luister live”. Je krijgt dan een scherm te zien met een radio op. Druk hier op de “on knop” en geniet van je lokale radio voor de zuidrand van Antwerpen.

Want ook wij starten 2018 met onze vertrouwde muziek en programas, de nodige lokale informatie en onze interviews met mensen en vereniging tijdens hun evenementen.

Radio Frekwent wenst iedereen een prettig jaareinde toe en een gezond en succesvol 2018.  Wij danken onze sponsors en luisteraars voor het vertrouwen in onze radio tijdens het voorbije jaar en als je vanavond gaat stappen wees dan ook in de eerste plaats voorzichtig.

Graag tot volgend jaar op onze wereldwijde internetradio via www.frekwent.be .

Foto’s (c) Gazet van Hove.