“Beleef Hove” was een groot succes

De tweede uitgave van het belevingsweekeinde ‘Beleef Hove’ georganiseerd door de plaatselijke Hovese middenstandswerking was zeker een voltreffer. Het weer zat heel de tijd goed mee, met genoeg zon en een aangename temperatuur, vorige uitgave was bijna volledig uitgeregend. Er was voldoende animatie met een klantenzoektocht voor de kinderen. Ook meer handelszaken deden mee, die veel nieuwe klanten mochten verwelkomen.

“Waarom zou je verder lopen als je het in Hove kan kopen !”

De foodtrucks hadden ook voldoende aantrekking. Vele honderden mensen kwamen over de tweedaagse eens een kijkje nemen op het festival, evenals de burgemeester en de schepen van middenstand, beiden zelfstandige ondernemers. Radio Frekwent zorgde voor de muzikale animatie. Zie www.frekwent.be .

 

Foto’s © Gazet van Hove.