Grote garageverkoop in Hove

Ondertussen al een traditie die de KWB in ere wil houden : op zaterdag 12 mei, tussen 9.00 en 16.00 uur, organiseert de KWB Hove weer een grote garageverkoop. Speelgoed, kleding, meubeltjes, prullaria, kortom alles wat je niet meer nodig hebt maar nog bruikbaar is kan je klaarzetten voor de garageverkoop. Ga je verhuizen ? Het uitgelezen moment om alles te verkopen wat je niet meeneemt naar de nieuwe woonst. Voor verzamelaars is het zeker de moeite om eens naar Hove af te zakken. In alle straten en wijken van Hove zullen allerlei spullen te koop staan in garages, voortuintjes, tentjes of aan voordeuren. De KWB zorgt voor de promotie en alle deelnemers zullen herkenbaar zijn aan de ballonnen en de affiche voor het raam.

Wie graag deelneemt, kan vóór maandag 7 mei inschrijven bij Jan en Rita Jespers via e-mail : jan_jespers@skynet.be of tel. 03 / 455 95 35 en door 4 EUR te storten op rekening BE07 7895 5113 9466 met vermelding van ‘garageverkoop’, naam en adres. De deelnemerslijsten zijn de dag zelf te verkrijgen vanaf 8.00 uur aan de Eendenlaan 5 en de Molenstraat 50 of te bekijken op de website.

 www.kwb.be/hove