Hove

Er hing zondagnamiddag spanning over het voetbalveld van Hove Sport aan de Lintsesteenweg. De buren van Mortsel OG kwamen immers op bezoek en dit geeft steeds vonken. Er waren ook meer toeschouwers.

Mortsel kwam rond het halfuur op voorsprong maar nadien maakte Hove nog gelijk. Na de rust waren er kansen voor beide partijen. Tien minuten voor affluiten scoorde Hove 2-1. De tegenpartij gaf zich echter niet gewonnen. Door een domme flater in de Hovese verdediging werd het 2-2. Tijdens de laatste vijf minuten scoorde Mortsel nog twee keer : eindstand 2 4 en de drie punten gaan naar de noorderburen.

Voor Hove Sport traden aan : Kurt De Pauw, Domien Celis, Didier Vuylsteke de Laps, Nick De Haes, Jarryd Jansen, Mohamad Khalil, Jordy Van Genechten, Matthias Muyters, Bunow Angafor, Wim Meeus, Simon Uytdewilligen, Jordan Matje, Gianni Peeters, Mbembo Vundilu Christian en Jeroen Verbruggen.

Volgende zondag is de eerste ploeg van Hove Sport vrij. Op zondag 30 september spelen ze thuis tegen City Pirates.