Leesbeesten (12-16 jaar) met een eigen mening gezocht

HOVE
Ook dit jaar kan je als boekenwurm weer deelnemen aan de Kinder- en Jeugdjury.

Elk jaar kiezen kinderen en jongeren hun favoriete boek. Kinderen uit de kleuter- en lagere scholen in Hove kunnen meelezen met de klas of individueel deelnemen aan leesgroepjes: in de bibliotheken van Edegem, Kontich en Mortsel vind je leesgroepen voor de verschillende leeftijden. De leesgroepen staan open voor alle boekenwurmen uit de bibliotheken van het Bibkwintet (Hove, Edegem, Kontich, Lint, Boechout en Mortsel). Je kan dus zonder probleem inschrijven voor een groepje in een gemeente waar je niet woont of waar je geen lid van de bib bent. Voor meer info en inschrijvingen kijk op onderstaande website of kom je langs in de Hovesebib.

Internetjury
Ben je tussen 12 en 16 jaar, dan kan je je opgeven voor de internetjury. Je leest de acht geselecteerde boeken en noteert vr 24 april je top 8 op een online stemformulier. Vraag info aan de bibliotheekmedewerkers, kom eens grasduinen in de geselecteerde boeken of check snel online ophttp://hove.bibliotheek.be.Lees je liever met je oren? Geen probleem. Via de Bibkwintetbibliotheken kan je de boeken voor jouw leesgroep beluisteren.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.