Herdenking Wapenstilstand in Hove

Met officieel en cultureel luik.

Op zondag 11 november worden de militaire en burgerlijke slachtoffers van beide wereldoorlogen herdacht. Programma : 10.00 uur : eucharistieviring in de Sint-Laurentiuskerk, 11.00 uur : bloemenhulde met toespraken aan het Monument der Gesneuvelden en op de begraafplaats onder begeleiding van Koninklijk Harmonieorkest Sint-Laureys, 12.00 uur : gratis podiumvoorstelling ‘Whizzz Bang’ (Leen Persijn en Eddy Peremans) in zaal Da Capo, 13.00 uur : korte receptie. Heemkundige Kring De Markgraaf organsiseert een tentoonstelling over ‘100 jaar Wereldoorlog I’/

‘Whizzz Bang, verpleegster tussen front en achterland’

Leen Persijn (spel en zang) en Eddy Peremans (gitaar en zang) brengen om 12.00 uur in zaal Da Capo een hartveroverende muzikale theatermonoloog die de belevenissen verhaalt van een oorlogsverpleegster tegen de achtergrond van ‘de Groote Oorlog’. Gratis toegang. Meer info bij de cultuurdienst van Hove.

Foto’s (c) Gazet van Hove.