Jobs bij de brandweer RAND

Om ons team te versterken zoeken wij

3 Administratief Medewerkers (onbepaalde duur, C1-C3)

Word jij de held(in) van de helden van hier? We zijn op zoek naar drie nieuwe collega’s om onze zonale administratie te versterken.

Je komt als administratief medewerker terecht in een gemotiveerd, enthousiast team dat de zone en haar manschappen ondersteunt. Je zorgt voor de dagdagelijkse administratieve ondersteuning zoals inkomende/uitgaande post verwerken, notulen opmaken, telefoons opnemen, …

Afhankelijk van jouw interesses en competenties kan je ingezet worden in de algemene administratie van de zone of een brandweerpost, de personeelsdienst, de financiële dienst of VTO.

Je bent iemand die:

  • met een flinke dosis gezond verstand en die van aanpakken weet;
  • die nauwkeurig, gestructureerd en kwalitatief werk aflevert, ook onder tijdsdruk;
  • met zin voor klantgerichtheid en die attent overkomt;
  • met een loyale persoonlijkheid en die zich verbonden voelt met Brandweer Zone Rand;
  • die integriteit en betrouwbaarheid heel belangrijk vindt.

Solliciteren 
Lees de volledige vacature en het functieprofiel.
Je kan tot en met vrijdag 23 november solliciteren door het ingevulde inschrijvingsformulier en de bijlagen te mailen naar personeelsdienst@brandweer.zonerand.be

  

2 Deskundigen HR (onbepaalde duur, B1-B3)

Heb jij een groot hart voor onze brandweermensen en wil je meewerken aan de uitbouw van onze organisatie? Wij zijn op zoek naar twee deskundigen HR.

Deskundige payroll: Je volgt de wetgeving en onderrichtingen m.b.t. loonadministratie en de statuten en reglementen steeds correct op. Je verwerkt tijdig en accuraat de loonadministratie en je communiceert informatie m.b.t. loonmaterie correct naar onze medewerkers. Je bent de spilfiguur in de communicatie met het sociaal secretariaat en andere HR-dienstverleners.

Deskundige werving en selectie: Je behandelt ollicitatiedossiers. Je hebt oog voor de verdere ontwikkeling, implementatie en operationele ondersteuning van het onthaalbeleid. Je maakt contracten op en verwerkt deze. Je ondersteunt de leidinggevenden binnen de functionerings- en evaluatiecyclus en neemt initiatieven om deze processen te optimaliseren.

Solliciteren 
Lees de volledige vacature bij onze partner Monitor.
Je kan tot en met vrijdag 30 november solliciteren, via Monitor.

 

1 bijzondere rekenplichtige 

De bijzondere rekenplichtige beheert de financiële middelen van Brandweer Zone Rand. Je bent er persoonlijk aansprakelijk voor dat de ontvangsten van Brandweer Zone Rand worden geïnd en dat de regelmatig betaalbaar gestelde uitgaven worden gedaan. Je ontwikkelt ook het financiele beleid van onze hulpverleningszone.

Je komt in aanmerking wanneer je een van de volgende functies bekleed:

  • financieel beheerder van een gemeente;
  • financieel beheerder van een OCMW;
  • gewestelijk ontvanger;
  • bijzonder rekenplichtige van een politiezone;
  • of aan de voorwaarden voldoet om benoemd te worden tot financieel beheerder van een gemeente én voor een gemeente of de Provincie Antwerpen werkt.

Lees zeker de volledige openverklaring en het selectiereglement hieronder.

Vragen over vacatures ?
03 / 369 64 04
personeelsdienst@brandweer.zonerand.be 

Foto’s (c) Gazet van Hove.