Wintervertellingen bij RITMICA

HOVE

kom op vrijdagavond 23 november e.k. naar de wintervertellingen op Kasteel Cappenberg (RITMICA) . Alles staat in het kader van “Het Kunsten Kasteel”.

Afspraak vanaf 17.00u. aan de Wouwstraat 44 in Hove.

Met het thema Kunsten Kasteel blijven we verbonden aan het kunstenproject dat als rode draad doorheen het schooljaar gevlochten is.

Het programma :

17u00. Start speurtocht (starten kan tot 17u30)

18u00 Vormica toneel

18u15 start eerste vertelronde voor kids tot 7 jaar : Mattias De Leeuw met “Circusnacht” voor kids tot + 7 jaar : Marijke Umans met “Wiebelkont, Taterwater en Wervelwind. voor kids + 10 jaar : juf Lot, meester Mark en meester Dirk met “De Rechtvaardige Rechters”.
19u15 start tweede vertelronde  voor kids tot 7 jaar : De kamishibai “Bodo’s vlieger” van Hans de Beer vertelt door juf Ilse. Opgelet deze voorstelling start al om 19u00 ! voor kids + 7 jaar: Mattias De Leeuw met zijn boek “Circusnacht” voor kids + 10 jaar : Marijke Umans met de verhalen “Wiebelkont, Taterwater en Wervelwind”.

Inkom 2 €, Inschrijven kan tot en met maandag 19 november 2018.

Het Ritmica domein wordt afgesloten voor auto’s vanaf 16u55. Ouders die hun kinderen later komen ophalen, dienen hun auto buiten het domein te parkeren. Ouders die naar de Wintervertellingen komen, parkeren best meteen buiten het domein.
De hele avond zijn er winterwarme hapjes en drankjes verkrijgbaar !

Foto’s (c) Gazet van Hove.