Opnieuw & Co zomert twee weekends lang

Met Opnieuw & Co begint je zomer al eind april, met een groot aanbod aan betaalbare zomerartikelen.

Dit jaar loopt Opnieuw & Co (www.opnieuwenco.be) zomert over twee weekends. Ze zetten er de zomer in vanaf vrijdag 26 april met een laatavondopening tussen 18.00 en 21.00 uur. De volgende dag, zaterdag 27 april, gaan ze opnieuw verder met een nieuwe toevoer aan zomerspullen in alle Opnieuw & Co-winkels. Wie op zoek is naar tuinmeubelen, fietsen of buitenspeelgoed kan op zaterdag 4 mei (10-14 uur) langskomen aan de Vredebaan 76 in Mortsel om daar uit het uitgebreide aanbod te kiezen.

Of je nu op zoek bent naar een leuk strandlaken, een picknickmand of een hangmat voor een relaxerende zomerdag, of eerder roller-blades en opblaasbaar speelgoed voor een actief dagje, je vindt het er allemaal! Voor klanten die vrijdagavond verhinderd zijn te komen, niet getreurd, op zaterdag 27 april zijn alle winkels opnieuw aangevuld met nieuwe toevoer aan zomerspullen.

Wil je je slag slaan en eindelijk je tuinmeubels vervangen, een extra fiets op de kop tikken of een betaalbaar kinderhuisje aankopen ? Noteer dan 4 mei in je agenda. Dan wordt aan de Vredebaan 76 in Mortsel plaats gemaakt voor de grote verkoop van tuinmeubelen, fietsen en buitenspeelgoed.

Foto’s (c) Gazet van Hove.