Urania Planetarium : Woensdag en zondagnamiddag – ideale namiddaguitstap met de kinderen !

Hove

Heb je de kleinkinderen op bezoek of weet zoon- of dochterlief zich weer niet bezig te houden ? En zijn jullie nieuwsgierig naar de sterren en de planeten ? Dan is de planetariumvoorstelling van Urania op woensdagnamiddag echt iets voor jullie! Ontdek, onder leiding van een deskundige gids, de 3.500 sterren die we niet meer kunnen zien aan onze nachtelijke hemel, in het Urania Planetarium.
Daarna neemt de gids je mee naar de waarnemingstoren. Bij helder weer kijk je door onze telescoop naar onze dichtstbijzijnde ster ! Na het bezoek geniet je samen nog even na met een lekker drankje in onze Astrobar tegen betaling !
Volkssterrenwacht Urania vzw,
Jozef Mattheessensstraat 60
2540         Hove.
www.urania.be .
Foto’s (c) Gazet van Hove.