Sprookjesvertellingen Hove september (4-9 jaar)

Kom (behalve tijdens schoolvakanties) elke woensdag tussen 14.00 en 15.30 uur en elke zaterdag tussen 11.00 en 12.30 uur mee luisteren naar bijzonder mooie sprookjes, live verteld in het Sprookjeshuisje aan de kerk.

Speciaal voor vier- tot negenjarigen worden er sprookjes en andere fantastische verhalen verteld. Nadien wordt er geknutseld, geschilderd of zelfs gekokkereld. Iedereen krijgt een drankje en een versnapering. Kom maar eens kijken! Vooraf inschrijven hoeft niet. Kostprijs : 2 EUR (materiaal, drankje en koekje inbegrepen). Groepjes vanaf tien kinderen zijn ook welkom tijdens schoolvakanties (wel vooraf reserveren). In september wordt er verteld op 11, 14, 18, 21, 25 en 28 september.

Vertellers/vertelsters welkom

Hou je van voorlezen en kan je enthousiast verhalen vertellen ? De dienst Vrije Tijd zoekt vertellers/vertelsters! Meer info bij Ann Goyvaerts, tel. 03 / 454 39 01, e-mail : cultuur@hove.be .

 

Foto’s (c) Gazet van Hove.