Samen klinken op het nieuwe jaar in Hove

Ons lokaal bestuur en de jeugdverenigingen nodigen je op zaterdag 11 januari 2020 op het kerkplein uit om te klinken op het nieuwe jaar !

Schepen van Communicatie Els Nelen-Pauwels : “Als lokaal bestuur moeten we een voorbeeld stellen en verder werken aan een positief verhaal voor het milieu en het klimaat. Een kerstboomverbranding past daar niet in. Let op, we willen wel dat er bij de start van het jaar een evenement is waar mensen gezellig samenkomen. Daarom zijn onze diensten met enkele jeugdverenigingen ideeën aan het uitwerken om in januari met een nieuw event uit te pakken. Er wordt ook een alternatief gekozen omwille van de toegankelijkheid : het gemeentepark is niet voor alle Hovenaars makkelijk toegankelijk.”

Je kan je kerstboom dus niet meer naar de vroegere verzamelpunten brengen of je hoeft je kerstboom niet meer te bewaren voor de kerstboomverbranding, maar geeft hem mee met de afvalophaling op vrijdag 10 januari 2020.

Foto’s (c) Gazet van Hove.